SIJE pakt eremetaal bij interclub HIJC

SIJE pakt eremetaal bij interclub HIJC

In het kader van de goede banden tussen HIJC en SIJE is SIJE uitgenodigd voor de junioreninterclub van HIJC. Een breed deelnemersveld van schaatsers uit heel Nederland was aanwezig: Koggenland, Hardrijders Club Amsterdam, Stokvisdennen, DIJC en IJsleeuwen Leeuwarden. En dus ook de schaatsers van SIJE.

Namens SIJE waren Daniel Nauta, Mirthe Floris, Darya Leushuis, Maria Hoonberg, Martijn de Kogel, Sharon Heesink en Niels de Kogel aanwezig bij deze wedstrijd. Elke schaatser heeft het beste uit zichzelf gehaald, want iedereen schaatste één of twee persoonlijke records.

En na afloop, bij de prijsuitreiking werd er nog het nodige eremetaal opgehaald door onze schaatsers. Maria is als derde geëindigd bij de dames junioren B, Martijn heeft beslag gelegd op het zilver bij de heren junioren C en tot slot besteeg Sharon het ereschavot op positie twee bij de dames junioren A. En alsof dat niet genoeg was kregen we na afloop ook nog te horen dat SIJE op de vierde plaats in het clubklassement is geëindigd.

Al met al een mooie avond waar iedereen met een goed gevoel op terugkijkt.