SIJE clubkampioen­schap en skeelers passen

SIJE clubkampioen­schap en skeelers passen

Het ijs op de ijsbaan is inmiddels aan het smelten en de zomertijd is ingegaan. Maar we kunnen pas echt spreken van het zomerseizoen als de clubkampioenschappen verreden zijn. Op 19 maart stonden zo’n 70 schaatsers van SIJE aan de start. En wat een fantastisch gemengd gezelschap was er aan het schaatsen. Pupillen die hun eerste wedstrijd schaatsten, volwassenen die hun persoonlijk record aan willen scherpen tot een Nederlands Kampioen. Mooi om te zien dat iedereen goed met elkaar omging, elkaar aanmoedigde en de uitdaging aanging om 100 meter achteruit te schaatsen.

En bij een clubkampioenschap horen natuurlijk ook medailles en bekers. Deze worden uitgereikt tijdens de bingo op 9 april om 19.00u bij camping Twente aan de Oude Boekelerweg 1 in Enschede.

En om tijdens het zomerseizoen te kunnen skeeleren is er op 2 april vanaf 9.30 tot 11.30 de mogelijkheid om skeelers te passen en te huren. Tijdens het passen van de skeelers zijn er trainers aanwezig om te adviseren over de skeelers. Vanaf zaterdag 7 mei gaan we weer skeeleren op de skeelerbaan in Hengelo. De training op zaterdag is van 8.30 – 10.00u.